Olen ihan Slipknotin lumoissa täällä! :'D Yläkerran naapurit ja viereisen asunnon mummo tulee kohta vierailulle, kun soitan tolla kakkoskoneella täysillä täällä. \,,/ Mutta joo, yritän jonkinlaista tekstiä säätää nyt tähän ekstraan, mutta älkää odotelko liikoja. Täähän nyt on kuitenkin vaan ekstra, ei mikään osa.

Toivottavasti ette katsele kuvia liikaa, ettei tuo PhotoBucketin katseluraja ylity taas... En jaksaisi taas vastailla kysymyksiin siitä, että miksei kuvat näy. Pitää sitten seuraava osa muistaa laittaa eri tunnukselle. ;D Pidemmittä puheitta: 
 
~ ~ ~

Ekstran alkuosan kuvat on yli 4kk vanhoja, joten kesken kaiken vaihtuu "uudeksi Simsiksi", huomaatte kyllä eron. :'D 
 
Kuten saatatte vielä muistaa, Helmi, joka on on Tanjan toinen sisar, muutti kampukselta kihlattunsa Jamin kanssa takaisin Susivuoriston notkoon. Myöhemmin pari meni naimisiin, ja tässä sitä ollaan: 
 
 
En todellakaan tiedä! Katsoin muuten vaan Jamin muistoja, ja eiköhän siellä pällistele Linnean vierailun jälkeen tällainen. ACR:lla on ollut hulvatonta aikaa.
 
 
 
Kukapa ei tahtoisi olla rottienhoitaja? :'D 
 
 
Jami ja Helmi lapsirakkaina simeinä päättivät pistää heti alkuun tuumasta toimeen ja adoptoida orvon lapsen, odotellessaan josko jokin päivä omaakin jälkikasvua syntyisi. 
 
 
 
 
Linnea yritti vielä soitella Jamille, vaikka minkälaisten ehdotusten kera, mutta Jami pyysi naisen jättämään hänet rauhaan. Se mitä oli tapahtunut, oli virhe, jota ei saanut pyyhittyä pois. Niin se oli. 
 

"Onko sinulla mitään havaintoa, miksi ihmeessä Linnea soittelee jatkuvasti, ja pyytää sinua puhelimeen?" Helmi aloitti Jamin pelkojen mukaisesti eräällä illallisella. Mies oli kuitenkin luvannut itselleen olevansa rehellinen, jos asia tulisikin esille.
"Valitettavasti", Jami tunnusti häpeillen. "Se on melko pitkä juttu, sinulla on täysi oikeus suuttua..." 
 
 
Jamin päättäessä kertomuksensa tuosta virhesuudelmasta, hän nosti lopulta häpeillen katseensa nähdäkseen vaimonsa peräti huvittuneen näköisenä.
"Etkö ole vihainen?" Jami tunnusteli varovaisesti. Ei Helmi suinkaan ollut, hän tiesi kyllä millainen miestennielijä pikkusisko osasi halutessaan olla. Juttu oli sillä selvä, ja Helmi oli salaa äärimmäisen mielissään siitä tosiasiasta, että hänellä oli maailman rehellisin ja yksinkertaisesti parhain aviomies. 
 
 
 
 
"Helmi, en ikinä voisi rakastaa ketään enempää kuin sinua", Jami kuiskasi vaimolleen ennen kuin he vajosivat yhdessä suloiseen uneen. 
 
 
 
Baby incoming! (Unohdin näköjään reunustaa tämän kuvan :'D)
 
 
 

Mistähän siellä aamiaispöydässä jutellaan... 
 
 
Nummiojien perheeseen saapui viimein kauan toivottu orpolapsi, Liina. Tyttö oli erittäin reipas ja avulias pieni tyttö. 
 
(Tässä vaiheessa vaihtuu sitten "uuteen Simsiini"):
 
 
 
(Kun Liina jäi lagaamaan hanan eteen, en voinut vastustaa kiusausta, ja siepata tuota ylisuloista pikkuista jakkaraa koristeeksi! :'D)
 
 
 
Liina on aivan liian suloinen puettavaksi edes sanoihin! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pitihän sitä nyt vähän ennen esikoisen syntymää... 
 
 
Jos joku miettii nyt, että millaisessa talossa sitä oikeen asutaan, niin paljastetaan vähän (talo on oma MMO:ni): 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Simini jääkaapilla kuvausten aikaan, miten tyypillistä)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helmi hoiti mielellään kodin askareita esikoista odotellessaan. Askareita ei tosin paljoa jäänyt, kun talossa asui Liina. Liina hoiti kaiken mahdollisen, mihin hän kykeni, ihan vain muita kanssa-asujia miellyttääkseen. 

(Enpä ole ennen huomannut, että posteljooneilla on noin siistit kengät! Melkeen kuin omat Vansini, mutta mustina :'D)

:'D Ei jäänyt varmaan naapureiltakaan huomaamatta, kun perhe tuli käymään... 

Simppa, pois koneelta! Ja Melska, nyt loppuu se ainainen raapiminen! Vieraiden tavat jääneet ilmeisesti matkan varrelle...

"Helmi, olen tässä miettinyt, että... jos antaisit..." Elena empi sanojensa kohdilla.
"Antaisin mitä?" Helmi kärtti äitinsä asiaa. 
"Antaisit esikoisesi nimeksi minun nimeni... Sellainen yleinen suomalainen perinne, tiedäthän...""Äiti, onhan nimesi kaunis, mutta miltä mahtaisi kuulostaa herra Elena Nummioja?" Helmi tirskui huvittuneena äitinsä idealle.
"Herra..? Tuleeko siitä siis poika?" 
"Luultavammin", Helmi totesi. "Ei kai sinulla mitään poikalasta vastaan ole, vaikkei hän tulekaan saamaan nimeäsi?"

"Ei tietenkään, lapsikulta! Teet minut tavattoman onnelliseksi tuomalla tähän maailmaan lisää tepsuttelevia jalkoja", Elena naurahti hyväntuulisena. 
"Lupaan nimetä seuraavan tyttölapsen nimelläsi, jos sellainen aikanaan siunaantuu."

Pärjää hieman paremmin, mutta arvosanat on vieläkin surkeat... Jippii vai mitä? (Huom! Nimelle Laci löytyy selitys myöhemmin.)

Linnean esikoinen, Taavetti, pistäytyi visiitillä (kuulette myöhemmin Linneasta). 

(Hauskaa kamerahackin kanssa, indeed... En tiennytkään, että se pystyy tähän! 8))

(Huom; Elenan Jamiin kohdistama niskaluoti)

Jos tuo nyt on sopivaa... 

...niin tämä ei ainakaan ole. 

LIINASPAM ALKAA!!

LIINASPAM LOPPUU!!

Helmi nautiskeli kaikin siemauksin vapaasta ajastaan, jota hänellä oli päivät pitkät tulevan vauvan tähden.

Eikä tippaakaan liian aikaisin, nimittäin juuri kimppakyydin saavuttua. (Huom! Nimelle Benjamin löytyy selitys myöhemmin.)

Myötätuntoni on kanssasi, Helmi! En minäkään kovin pidä tuosta nimenvaihtajasta, mutta kun se on aika olennainen huomioiden, että nykyisen aviomiehesi nimi on Benjamin eikä Jami, ja adoptiolapsesi Laci Liinan sijaan.
(Pelilläni on välillä totaalisia ongelmia, kun vaihtelee nimiä -_-')

!!! :3

Tietää vain yhtä asiaa... 

Klassinen hämmästynyt naama. 

Klassinen pyörähdys. 

Ja vauva on perillä! Ja tietenkin klassinen vaatteidenvaihto ja vauvamasun katoaminen heti vauvan synnyttyä. 

Niin sai Hermanni-poika paikan "isosiskonsa" huoneesta, sekä samalla myös perheen paapoituimpana otuksena. 

(Jäitpäs kiinni, Liina! Etpäs ole enää niin täydellistä tyttöä, peittokin petaamatta...)

82

Tuoreen isän väsynyt voittajahymy! 

Olenko muuten maininnut, että naapurustossa juoksentelee vapaana kaksi zombia? Joita en tosin ikinä saa kiinni itseteosta... 

Sitten kyllästyin kaikkeen tähän happyhappycutecute -juttuun, ja pistin superkoodilla haisemaan! Eihän tämä mikään perijäperhe ole!

~ ~ ~ 

Sellainen ekstra Helmin elämästä! Hermannista kasvoi niin sulomussukka, eikö totta, rakkaat lukijani? Ei vastamutinoita siellä!